hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'de caddeler ve meydanlar yıkandı

    Demrede caddeler ve meydanlar yıkandı
    expand

    Demre'de caddeler ve meydanlar yıkandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi tarafından koronavirüse karşı dezenfektan çalışmaları yoğunlaştırıldı. Cadde ve meydanlar ilaçlı suyla yıkanmaya başladı.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi'ne ait itfaiye araçları ve arazözler, Demre'nin insan yoğunluğu yaşanan cadde ve meydanlarını yıkadı. Ekipler, Cumhuriyet Meydanı, Noel Baba Meydanı, Ertuğrul Günay Caddesi, Noel Baba Caddesi ve bu caddelere çıkan birçok ara sokakta yıkama ve dezenfektan çalışması yaptı. Ayrıca gece, kapalı pazar yeri de yıkandı. Demre'de en yoğun insan akışının yaşandığı Demre Toptancı Hali de sürekli yıkanıyor ve dezenfekte ediliyor.

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, koronavirüse karşı alınacak önlemler kapsamında Büyükşehir ve Demre Belediyesi ekipleri olarak gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, "Kamu binalarında aralıksız dezenfektan çalışması yapıyoruz. Vatandaşımızdan isteğimiz şu. Lütfen bilim insanlarının açıkladığı hijen kurallarına ve devlet yetkililerimizin açıkladığı yasaklara uyun. Her an telefon hattımız açık. İhtiyacı olan, sorunu olan vatandaşlarımız bize ulaşsın. Biz ihtiyaçlarını evlerine getirelim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow