hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'de kış hazırlığı

    Demrede kış hazırlığı
    expand

    Demre'de kış hazırlığı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Demre Belediyesi ekipleri, kış aylarında ilçede yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilçe çapında sorumluluk alanlarında çalışma başlattı.

    Demre Belediyesi ekipleri, ilçe merkezindeki Gökyazı, Yaylakaya, Büyük Kum, Küçük Kum, Alakent, Karabucak mahalleleriyle Köşkerler, Beymelek ve Çevreli mahallerindeki derelerin, kanalların içinde temizlik çalışması başlattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin de destek verdiği çalışmalarda, Demre'deki şifalı suyun aktığı kanallarda da mil temizleme çalışması yapıldı. Demre Belediyesi ayrıca Demre merkezdeki Atatürk Caddesi yan yolundaki kanalda genişletme ve betonlama çalışması yaptı. Yan yolda sıcak asfalt kaplama çalışması başlattı. Su taşkınlarına karşı tüm kanallar temizlendi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri de ana caddelerdeki ağaçlarda budama ve boy kısaltma çalışması başlattı. Ekipler ana yol ve kaldırım kenarlarındaki sarkan ağaç dallarını buduyor. Bazı ağaçlarda boy kısaltma çalışması yapıyor. Ayrıca refüjler ve kaldırımlardaki çit bitkilerinde de budama çalışması başlatıldı.

    FOTOĞRAFLI

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow