hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'de mağaza açılışı

    Demrede mağaza açılışı
    expand

    Demre'de mağaza açılışı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesindeki giyim mağazası ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

    Noel Baba Caddesi'ndeki mağazanın açılışına Kaymakam Onur Şatıroğlu, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Ünal Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Perçin, Kırkpınar Başpehlivanı İsmail Balaban, kardeşi başpehlivan Turan Balaban, sanatçı Fatih Bulut ve Demreliler katıldı.

    İş insanı Vedat Mutlu'ya ait mağazanın açışında sanatçı Fatih Bulut mini konser verdi. Başpehlivanlar İsmail ve Turan Balaban, sanatçı Fatih Bulut hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Açılış sonrası kokteyl düzenlendi.

    Kaymakam Onur Şatıroğlu, "Her yeniliğin ilçemize farklı bir değer katacağını inanıyorum. Başarı ve kazanç diliyorum" dedi.

    Belediye Başkanı Okan Kocakaya da "İlçemizde yeni her açılan iş yeri, ilçemiz insanına iş ve aş demektir. Burada birkaç arkadaşımız iş sahibi olacak. İlçemize değer katacak bir iş yeri. Ayrıca yeni açılan her iş yeri, ilçemizdeki bir gelişmenin habercisidir. Bu mağaza ayrıca ilçemizde her geçen gün hareket kazanan turizme de hizmet edecektir" diye konuştu.

    Konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelesi kesildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow