hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı'da 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet

    Elmalıda 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet
    expand

    Elmalı'da 65 yaş üstü vatandaşlara hizmet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik sağlık sorunu olan vatandaşların ihtiyaçları karşılandı.

    Elmalı'da belediye tarafından kurulan ve her birinde 3 kişi olan 4 ekip ve 4 araçla, Elmalı'nın 60 mahallesinde yaşayan, koronavirüs salgını nedeniyle evde kalmak zorunda kalan 65 yaş üstü ve kronik sağlık sorunu olan vatandaşların yardımına koştu. Vatandaşın sorunlarını çözüme kavuşturan ekipler, maddi olanağı olmayan yaşlıların temel ihtiyaçları ise belediye tarafından satın alınarak ücretsiz ulaştırılıyor.

    Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Elmalı merkezdeki 9 mahallede ve Elmalı merkezi dışındaki 51 mahallemizde yaşayan, koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan yaklaşık 10 bin Elmalılı hemşehrimize 24 saat hizmet veriyoruz. Belediyemizde kurduğumuz 444 8 618 numaralı hattımız 24 saat açık. Vatandaşlarımız bu numarayı aradığı zaman 24 saat ekiplerimiz hizmet sunuyor. Vatandaşımızın her türlü sorununu bu zor günlerde çözmek zorundayız. Onlar evde kalsın, kendilerini bu salgına karşı korusun. Biz onların 24 saat yanındayız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow