hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaymakam Uz veda etti

    Kaymakam Uz veda etti
    expand

    Kaymakam Uz veda etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde 4 yıldır görev yaparken, son kararnameyle Mülkiye Müfettişliğine atanan Murat Uz, düzenlenen yemekle ilçeye veda etti.
    Kaymakam Murat Uz için Noel Baba Meydanı'nda, Demre Belediyesi tarafından halka açık bir veda yemeği organize edildi. Yemeğe Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Cumhuriyet Savcısı Tuğçe Soydal Çınar, Jandarma Komutanı Teğmen Emre Tırpancı, Kaymakam Murat Uz'un eşi Demre Hakimi Ayşen Uz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gümrükçü, daire amirleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Ünal Çetinkaya, Orhan Avcı, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, şehit yakınları ve Demrelilerden oluşan yaklaşık bin kişi katıldı.
    Yemekte muhtarlar adına Kayaaltı Mahallesi Muhtarı Turgut Akkaya, daire amirleri adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun birer konuşma yaptı.
    Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Her vedada bir hüzün vardır. Ama böyle vedalar yeni bir başlangıçtır. Kaymakamımız mülkiye müfettişi olarak yeni başlangıca doğru yola çıkıyor. İlçemizde 4 yılda güzel işlere imza atarak, görevinde yükselerek gidiyor. Ben kendisiyle kısa süre görev yaptım. Ancak şunu gördüm. Hep halkın içindeydi. Halk için kılı kırk yararak karar veriyordu. Bu veda yemeğinin de halkla beraber olmasını istedik. Kendisi artık bu ilçenin bir ferdi. Kapımız kendisine her zaman açık olacaktır. Yaşamının ilerideki görevlerinde de ilçemize hizmete devam edeceğine inancım sonsuz" dedi.
    Bir veda konuşması yapan Kaymakam Murat Uz da şöyle dedi:
    "Meslek yaşamımın 15 yılının 4 yılında Demre'ye hizmet onurunu yaşadım. Benim yaşamındaki çok önemli yıllar oldu. Demreliler ülkesini seven, üretken, ulusal değerlere bağlı insanlar. Mesleğimin her aşamasında Demre'ye hizmet etmeye devam edeceğim. 4 yıllık görev süremde, Demrelilerin her sorununa çözüm üretmeye çalıştım. Özellikle yaşanan hortum felaketlerinde yaraların hızla sarılması için koştum. 15 Temmuz hain darbe girişiminde, Demrelilerle sokağa çıktık. 4 yıllık görev süremde devletin bir kuruşunu heba etmemeye çalıştım. Devletimin, milletimin verdiklerini, ihtiyacı olan vatandaşımızın yararına kullanmaya çalıştım. Sorunu olan her vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık. Bu anlamda başım dik olarak Demre'den ayrılıyorum. Başım dik olarak Demre'nin bir hemşehrisi buraya gelmeye devam edeceğim. Bu işleri başarırken en büyük desteği aldığım başta Sayın Valim Münir Karaloğlu, belediye başkanları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına ve tüm Demrelilere teşekkür ediyorum."
    Yemeğin ardından Kaymakam Uz'a, Başkan Okan Kocakaya çiçek ve plaket vererek teşekkür etti. Kaymakam Murat Uz daha sonra yemeğe katılanlarla vedalaştı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow