hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koronavirüse yakalanan Topcu taburcu oldu

    Koronavirüse yakalanan Topcu taburcu oldu
    expand

    Koronavirüse yakalanan Topcu taburcu oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE (DHA)- KORONAVİRÜS testinin pozitif çıkması sonucu evinde karantinaya alınan ardından ateşinin yükselmesi ve nefes darlığı yaşaması nedeniyle hastaneye yatırılan eski Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, 2 günlük tedavinin ardında taburcu edilerek, evine gönderildi.

    Koronavirüs testi pozitif çıkan eski Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, önce evinde karantinaya alındı. Ateşinin yükselmesi ve nefes darlığı yaşamasının ardından Finike Devlet Hastanesi'ne yatırılan Topcu, 2 gün kaldıktan sonra dün akşam saatlerinde taburcu oldu ve tekrar evine gönderildi. Başkan Topcu'nun kalan karantina sürecini evinde geçireceği öğrenildi.

    Süleyman Topcu, "10 Kasım Salı günü nefes darlığı başladı. Hastanede iki kez tomografi çekildi. İlaç tedavisi uygulandı. İkinci tomografide durumumun iyi olması dolayısıyla eve kendi isteğimle çıktım. Bu arada eşim Cemile Topcu'nun da testi pozitif çıktı. Ancak o hafif atlatıyor. 8 Kasım Pazar gününden bu yana evde karantinayız. Karantina sürecimizi evde tamamlayacağız. İkimiz de iyiyiz" dedi.

    Süleyman Topcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da "Hastane süreci açıkladıktan sonra beni arayan, soran tüm dostlara teşekkür ederim. Kimse endişelenmesin. Daha birlikte yürüyecek çok yolumuz var" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow