hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Miniklerden örnek davranış

    Miniklerden örnek davranış
    expand

    Miniklerden örnek davranış

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesindeki özel bir bakımevi ve çocuk kulübünün öğrencileri, okulda açtıkları stantta çeşitli ürünler satarak elde ettikleri gelirle köpek maması alıp barınağa hediye etti.

    Demre'de eğitim öğretim yapan özel bir bakımevi ve çocuk kulübünün öğrencileri örnek bir davranışa imza attı. Minik öğrenciler okul bahçesinde stant açarak evlerinden getirdikleri kitap, oyuncak gibi eşyaları, arkadaşlarına, ailelerine ve ziyaretçilere satışa sundu. Satıştan toplam 600 lira elde eden çocuklar, bunlarla her biri 15 kilo olan 10 paket köpek maması aldı. Mamalar, Demre Belediyesi Hayvan Barınağı'nda, Belediye Başkanı Okan Kocakaya'ya teslim edildi.

    Başkan Okan Kocakaya, öğrencilerle sohbet ederek, onlara barınaktaki hayvanları gösterdi ve barınaktaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Kocakaya, "Yaptığınız bu davranış büyüklere örnek olacak. Miktar önemli değil. Önemli olan kocaman yüreklerinizde sevgiyi duymanız. Hayvanları, doğayı seven insan, insanları da sever. Hepinize teşekkür ediyorum. Sizi hayvan sevgisiyle yetiştirdikleri için öğretmenlerinize de teşekkür ediyorum. Getirdiğiniz bu mamalarla, sizin dostlarınız olan hayvanları mutlu ettiniz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow