hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehitler için lokma dağıtıldı

    Şehitler için lokma dağıtıldı
    expand

    Şehitler için lokma dağıtıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde; deprem, çığ, uçak kazası ve İdlib şehitleri için lokma dağıtımı yapıldı.

    Kaymakamlık ve belediye tarafından Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremde yaşamını yitiren vatandaşlar, Van'ın Bahçesaray ilçesindeki çığ felaketinde ve Suriye'nin İdlib şehrindeki saldırıda şehit olan askerler, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçak kazasında yaşamını yitirenler için vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.

    Lokma dağıtımına Kaymakam Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Güray Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, daire amirleri, sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, mahalle muhtarlarının aralarında bulunduğu yaklaşık 1500 vatandaş katıldı. Törende, şehitler için bir din görevlisi tarafından dua yapıldı. Ardından Kaymakam Onur Şatıroğlu ve Belediye Başkanı Okan Kocakaya, tezgah başına geçerek vatandaşlara lokma dağıttı.

    Kaymakam Onur Şatıroğlu ve Belediye Başkanı Okan Kocakaya ortak açıklamalarında, "Ülkemiz son günlerde deprem, çığ, uçak kazasında ve Suriye'nin İdlib şehrinde kahpe saldırıda şehit edilen askerlerimizin, vatandaşlarımızın acısı yüreğimizi dağladı. Şehitlerimizi anmak, onların ruhunu şad etmek için lokma ikramını düzenledik. Acımızı lokma ile paylaştık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow