hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Amatör'de düğüm çözülüyor

    Süper Amatörde düğüm çözülüyor
    expand

    Süper Amatör'de düğüm çözülüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA Süper Amatör Lig'de şampiyonluk düğümü pazar günü Korkuteli Stadı'nda oynanacak Korkuteli Belediyespor ile Demre Belediyespor arasında oynanacak maçta çözülecek.
    Antalya Süper Amatör Lig'de Korkuteli Belediyespor oynadığı 21 maçta aldığı 17 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle 53 puan topladı ve lider durumda yer aldı. Korkuteli Belediyespor 21 maçta rakip filelere 63 gol gönderdi, kalesinde 15 gol gördü ve averajı 48. Demre Belediyespor ise oynadığı 22 maçta 17 galibiyet, 2 beraberlik ve aldığı 3 yenilgiyle 53 puanla ikinci sırada yer aldı. Demre Belediyespor rakip kalelere 58 gol gönderdi ve kalesinde 11 gol gördü, averajı 47. Ligin ilk yarısında Demre'de oynanan maçı, Demre Belediyespor 2-0 kazanmıştı.
    Demre Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Matar, "22 Mart Pazar günü ligin 24. haftasında kader maçına çıkacağız. Takım olarak maça iki grup halinde hazırlanıyoruz. Antalya'daki futbolcularımız Antalya'da, Demre'deki futbolcularımız burada çalışmalarını sürdürüyor. Tek hedefimiz var galibiyet. Çünkü beraberlik Korkutelispor'un işine yarayacak. Bu maçta galip gelecek takım, Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselen takım olacaktır. Futbolcularım bunun bilincinde. Onlara güveniyorum" dedi.
    Kalan iki haftada Korkuteli Belediyespor deplasmanda Muratpaşa Belediyespor ve son hafta kendi sahasında Kaş Kınıkspor'la karşı karşıya gelecek. Demrespor ise 25. haftayı bay geçirecek. Ligin son haftasında kendi sahasında Muratpaşa Belediyespor ile karşılaşacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow