hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üç ilçeyi birleştiren düğün

    Üç ilçeyi birleştiren düğün
    expand

    Üç ilçeyi birleştiren düğün

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde Sabiha Kapar ile Mustafa Özkan'ın düğün töreni Demre, Kaş ve Finike ilçelerinden davetlileri buluşturdu.

    Demreli iş insanı Yusuf Kapar ve Sevgi Kapar çiftinin özel bir bankada çalışan kızları Sabiha Kapar ile Finikeli iş insanı Mehmet Özkan ve Huriye Özkan çiftinin Antalya'da gümrük müşaviri olan oğlu Mustafa Özkan, Demre'de düzenlenen muhteşem bir düğünle yaşamlarını birleştirdi. Demre'nin Beymelek Mahallesi Sahili'nde düzenlenen düğün Demre, Kaş ve Finike ilçelerinden katılımcıları bir araya getirdi.

    Düğüne Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kaş Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Ertuğrul Ünal, AK Parti Demre İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, CHP Finike İlçe Başkanı Aydın Arıcı, eski Kaş Belediye Başkanı Emin Erdem, belediye meclisi üyeleri, iki ailenin Kaş, Demre ve Finike'den gelen dostlarından oluşan yaklaşık bin kişi katıldı.

    Düğünde Sabiha Kapar, Mustafa Özkan çiftinin nikahını Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya kıydı. Gelin Sabiha Kapar'ın şahitliğini teyzesinin eşi Hüseyin Avni Çetin, damat Mehmet Özkan'ın nikah şahitliğini Finikeli iş insanı Selahattin Onur yaptı. Belediye Başkanı Okan Kocakaya, evlilik cüzdanını gelin Sabiha Özkan'a verdi. Başkan Kocakaya, çifte mutluluklar dileyerek, mutlu günlerde kahve içmeleri için bir kahve takımı hediye etti. Genç çift, gece boyunca pisten inmedi. Dans edip, arkadaşlarıyla oynadı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow