hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı Belediyesi'nden 'Bir yastıkta bir ömür' projesi

    Elmalı Belediyesinden Bir yastıkta bir ömür projesi
    expand

    Elmalı Belediyesi'nden 'Bir yastıkta bir ömür' projesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ELMALI, (DHA)- ELMALI Belediyesi tarafından uygulanmaya başlanan 'Bir yastıkta bir ömür' projesi kapsamında, Belediye Başkanı Halil Öztürk ve eşi Meltem Öztürk yeni evlenen çiftleri ziyaret ederek, hediyeler verdi.

    Elmalı Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Bir yastıkta bir ömür' projesi kapsamında aile ziyaretleri devam etti. Proje kapsamında yeni bebeği olan aileler için sürdürülen 'Bir yastıkta bir ömür' projesi ile de hayatlarını birleştiren yeni evli çiftler ziyaret ediliyor. Yeni evlenen çiftleri evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Halil Öztürk ve eşi Meltem Öztürk, yeni kurdukları yuvada genç çiftlerin mutluluklarının sonsuz olmasını temenni ederek, mutluluğun sembolü olan yastık ile 40 yıl hatırı olması duasıyla fincan takımı ve kahve hediye etti.

    'MUTLULUKLARA ORTAK OLUYORUZ'

    Proje hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Birçok sosyal projeyi hayata geçirerek vatandaşlarımızın mutlu ve hüzünlü anlarında her zaman yanlarında olduk. Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetlerimizi de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlayışla 2 yıllık görev sürecimizde birçok projeyi hayata geçirdik. Onlardan birisi de yeni evlenen çiftlerimize yönelik oldu. İnşallah görev süremiz boyunca bu güzel projeyi devam ettireceğiz. Çiftlerimize mutluluklar diliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow