hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı'da temiz tuvalet ekibi oluşturuldu

    Elmalıda temiz tuvalet ekibi oluşturuldu
    expand

    Elmalı'da temiz tuvalet ekibi oluşturuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/ELMALI, (DHA)- ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde 'Temiz bir Elmalı' kampanyası kapsamında 'temiz ve hijyen tuvalet ekibi' oluşturuldu. İki kişilik ekip yalnızca ilçedeki genel tuvaletleri temiz ve hijyen tutmak için çalışacak.

    Elmalı Belediyesi'nde başlatılan 'Temiz bir Elmalı' kampanyası çerçevesinde temiz ve hijyen tuvalet ekibi oluşturuldu. İki kişilik ekip ilçe merkezindeki cami, kurum ve genel olan 25 tuvaletin temizliğinden ve bakımından sorumlu olarak çalışıyor. Ekip iki saatte bir tüm tuvaletleri araçla geziyor. Kirlenen tuvaletleri temizliyor. Biten tuvalet kağıtlarını değiştiriyor. Sıvı sabunları yeniliyor. Tuvaletleri ve camilerin abdest alma bölümlerini dezenfekte ediyor. Bozulan muslukları tamir ediyor. Tamir olmayacak derecede bozulan muslukları değiştiriyor.

    Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Kurduğumuz ekiple ilçe merkezindeki tüm tuvaletlerin temizliğini ve hijyen olmasını sağlıyoruz. Bu işi gün boyu yapıyoruz. Kurduğumuz ekip yalnız bu işte görevli. Önemli olan Elmalılı hemşehrilerimizin sağlığı. Ancak benim hemşehrilerimden bir isteğim var. Burada verilen hizmet tuvaletteki ve abdesthanelerdeki musluklar, buraya konulan sıvı sabunlar, tuvalet kağıtları onların vergileriyle alınıyor. Ne olur bunları düzenli kullanalım. Kırılan her musluk, yırtılarak atılan her rulo tuvalet kağıdı sizin paranız. Kendi paranızı çöpe atmayın" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow