hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AESOB'dan Başkan Geyikçi'ye teşekkür ziyareti

    AESOBdan Başkan Geyikçiye teşekkür ziyareti
    expand

    AESOB'dan Başkan Geyikçi'ye teşekkür ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, birlik yönetimi, Finikeli Oda ve Birlik Başkanları, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'yi makamında ziyaret etti.

    AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Belediye Başkan Geyikçi'yi makamında ziyaret etti. Başkan Dere'ye, ziyaret sırasında birlik yönetiminin yanı sıra Antalya Motorsiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacılar Odası Başkanı Bayram Dal, Finike Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sıtkı Çobanoğlu, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ziya Aydemir, Finike Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Cihangir Kolak, Hasyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin İnce, Turunçova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Erbaş, Turunçova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Ertuğ eşlik etti.

    AESOB Başkanı Dere, Başkan Geyikçi'ye pandemiye yönelik kısıtlamalar sürecinde esnafa verdiği destekler, sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür ederek, "Belediyeye ait dükkanlarda kiracı olan esnaflarımızdan işyerlerinin kapalı olduğu süre boyunca kira ücreti almadınız. Normalleşmeyle birlikte açılan işyerlerinin dezenfekte edilmesinin yanı sıra temizliğine katkı sağladınız. Taksici ve minibüsçü esnafımızın araçlarını haftada 1 defa ücretsiz olarak dezenfekte ettirdiniz. Esnaflarımıza ücretsiz olarak maske verilmesini sağladınız. Tüm bu hizmetlerin belediye gelirlerinin yüzde 75 oranında azaldığı bir dönemde yapıldı. Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Esnaflarımız ve birliğimiz adına size teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

    Her zaman esnafın yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Finike Belediye Başkanı Geyikçi, "Pandemi sürecinde birçok faaliyetimizi askıya aldık. Hijyen çalışmalarını ön plana çıkardık. Bizim için bu süreçte önemli olan sağlıktı. Halkımıza ve esnaflarımıza yardımcı olmaya çalıştık. Her zamanda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Belediye olarak esnafı korumak zorundayız. Esnaflarımıza yönelik birçok çalışmayı hayata geçirmek istiyoruz. Yılların biriken sorunlarının onları zor durumda bıraktığını da biliyoruz. Ancak yılların sorununu bizim biranda çözmemiz mümkün değil. Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Onlara yeni yer yapmak istiyoruz ama arazi sorununu çözemiyoruz. İlçemizde maalesef hem belediyemizin hem de Milli Emlak'ın arazisi yok. Olan yerler de tarım arazisi. Tarım arazisi de imara açılamıyor" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow