hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Finike'de Polis Teşkilatı'nın kuruluşu törenleri

    Finikede Polis Teşkilatının kuruluşu törenleri
    expand

    Finike'de Polis Teşkilatı'nın kuruluşu törenleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike ilçesinde 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
    Finike Yunuslu Park'ta düzenlenen törene Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Alper Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, daire amirleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, polis teşkilatı mensupları ve aileleri katıldı.
    İlçe Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Günün anlamına ilişkin konuşma yapan komiser yardımcısı Okan Öztürk,  "Teşkilatımızın 174. yılını onurla, gururla ve şerefle kutluyoruz. Köklü mazisi, geniş tecrübesi, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamadaki becerisi, teşkilatı ve insan kaynakları ile bugün bulunduğumuz yerde Polis Teşkilatı olarak modern, çağdaş devletler seviyesine gelmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi. 
    Programda öğrenciler polis konulu kompozisyon ve şiir okudu. Törende ayrıca Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla okullar arası kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow