hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Merkeze şehidin adı verildi

    Merkeze şehidin adı verildi
    expand

    Merkeze şehidin adı verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- FİNİKE İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermesi planlanan ve batı Antalya'da tek olan Sağlıklı Hayat Merkezi'ne, İdlib şehidi Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın adı verildi.

    Antalya'nın batı ilçelerine hizmet vermesi planlanan Finike Sağlıklı Hayat Merkezi'ne İdlib şehidi Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz'ın ismi verildi. Sağlık Bakanlığı kararıyla verilen isim tabelası ile büyük boyutlarda çerçevelenmiş Şehit Korkmaz'a ait fotoğraf bina girişindeki duvara asıldı. Finike İlçe Sağlık Müdürü Dr. Siyami Kotan, Sahilkent Mahallesi'nde 2 katlı olarak inşa edilen kurum binasında Sağlıklı Hayat Merkezi'nin de bulunduğunu ve en kısa sürede hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

    Dr. Siyami Kotan, personel ve teknik altyapının tamamlanmasının ardından faaliyetlerine başlayacak olan Sağlıklı Hayat Merkezi'nde, fizyoterapi hizmetleri, KETEM, laboratuvar, üreme sağlığı polikliniği, psikolojik danışmanlık, TBC ve diğer bulaşıcı hastalıklar, sağlıklı beslenme mutfağı, koruyucu ağız diş sağlığı sosyal hizmetler danışmanlığı acil müdahale ve enjeksiyon odası sağlıklı beslenme danışmanlığı, mamografi ünitesi, sigara bırakma polikliniği, aktivite salonu birimlerinin yer aldığını ve bölgesel hizmet vereceğini kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow