hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sosyal medya üzerinden kültürel etkinlik

    Sosyal medya üzerinden kültürel etkinlik
    expand

    Sosyal medya üzerinden kültürel etkinlik

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Belediyesi'nin sosyal medyadan canlı yayınladığı etkinlikleri, ilk gününde yaklaşık 10 bin kişi takip etti. Başkan Mustafa Geyikçi, salgının sona ereceği güne kadar canlı yayınların sosyal medya hesaplarından devam edeceğini kaydetti.

    Finike Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların yaşamlarını renklendirmek, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak için sosyal medya hesapları üzerinden canlı etkinlikler düzenlemeye başladı. Salgına yönelik alınan önlemlerin sona ereceği güne kadar devam edecek canlı yayınlarda müzik dinletileri, tiyatro gösterileri, dini sohbetler, konuklarla sohbetler, canlı performanslar gibi etkinlikler yer alacak. İlk canlı yayını yaklaşık 10 bin kişi takip ederken, bu rakamın her geçen gün artması bekleniyor.

    Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “6 Mayıs akşamı başlayan kültürel etkinliklerimiz koronavirüs tehdidi sona erene kadar devam edecek. Her akşam farklı bir programı sosyal medya hesaplarımız üzerinden halkımızla buluşturacağız. Programlar saat 21.30'da başlayacak ve 23.30'da sona erecek. Halkımızı sosyal medya hesaplarımız üzerinden canlı olarak gerçekleştireceğimiz etkinlikleri takip etmeye davet ediyorum" dedi.

    GIDA YARDIMLARI DEVAM EDECEK

    Başkan Geyikçi, Ramazan ayı münasebetiyle ilçe genelinde yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlara da gıda paketi yardımında bulunduklarını söyledi. Gıda paketlerinin yardımsever vatandaşların bağışlarıyla gerçekleştiğini belirten Başkan Geyikçi, “Ramazan ayının ilk gününden bu yana vatandaşlarımıza gıda malzemesi yardımı yapıyoruz. Biz de belediye olarak hem muhtarlarımız aracılığıyla hem de bizde mevcut olan isimlerden yola çıkarak gıda malzemelerini ihtiyaç sahipleri ile buluşturduk. Buluşturmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow