hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hamamcıoğlu'na teşekkür plaketi

    Hamamcıoğluna teşekkür plaketi
    expand

    Hamamcıoğlu'na teşekkür plaketi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MAKİNA Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'nin 14. Dönem Başkanı Doç. Dr. İbrahim Atmaca, görevi devraldığı Ayşen Hamamcıoğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.
    MMO Antalya Şubesi'nde görevi devralan Başkan Atmaca, 12. ve 13. dönem şube başkanlığı görevini yürüten Ayşen Hamamcıoğlu'na teşekkür plaketi takdim ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Plaketi oda üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri adına takdim ettiğini ifade eden Doç. Dr. İbrahim Atmaca, "Geride bıraktığımız 2 dönemde Ayşen Hamamcıoğlu yönetiminde çok güzel çalışmalara imza attık. Odamıza ve şubemize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
    Hamamcıoğlu ise şube başkanlığı boyunca yaptığı tüm hizmetlerin hayatında çok büyük katma değer oluşturduğunu ve kendisi için mutluluğun tanımlarından biri olduğunu ifade ederek, “Gönüllere girebilmek hiç kuşkusuz en büyük kazanımım oldu. Beni bu konuda teşvik eden değerli hocam ve başkanım Doç. Dr. İbrahim Atmaca'ya ve tüm ekibimize çok teşekkür ediyorum. Bu plaketi, güvenleriyle odama ve mesleğime katkı koymamı sağlayan tüm meslektaşlarım, ailem ve 2 dönemde birlikte çalıştığım tüm ekip arkadaşlarım adına aldım" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow