hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Harun Kavaklıdere, Bodrumspor'a kiralanacak

    Harun Kavaklıdere, Bodrumspora kiralanacak
    expand

    Harun Kavaklıdere, Bodrumspor'a kiralanacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)- FRAPORT TAV Antalyaspor'da Harun Kavaklıdere, TFF 2. Lig ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor'a 1 yıllığına kiralanacak.
    Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, kadrosundaki genç futbolcuların başka takımlarda kiralık olarak forma giyerek, tecrübe kazanmaları amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce TFF 2. Lig ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor'a Batuhan Berkay Fındık, Cengiz Demir, Cenk Şen, Erman Herman Vardar, Mikail Başar ve Sergen Yatağan'ı kiralayan kırmızı beyazlılarda, bu futbolculara yeni bir isim daha eklendi. Geçen yıl Bodrum Belediyesi Bodrumspor'dan Fraport TAV Antalyaspor'a transfer edilen ikinci devreyi de Menemenspor'da kiralık olarak oynayan Harun Kavaklıdere, yeniden kırmızı beyazlı takımdan ayrılacak.
    22 yaşındaki Harun Kavaklıdere tecrübe kazanması için 2020-2021 sezonunda Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da kiralık olarak forma giyecek. Görüşmelerde sona yaklaşan iki kulüp yöneticileri, son görüşmenin ardından imzaları atacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow