hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İlk gün hasılatı öğrencilere

    İlk gün hasılatı öğrencilere
    expand

    İlk gün hasılatı öğrencilere

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA'da açılan 'Dialogue Cofee ant Kitchen'in ilk gün hasılatı burslu öğrencilere bağışlandı.
    Şirinyalı Mahallesi'nde otel işleten Emre Avşar ile Çağrı Avşar, aynı bölgede 'Dialogue Cofee ant Kitchen' adıyla cafe-restoran açtı. Açılış törenine Uluslararası Kadınlar Dayanışma Derneği (IWSA) Antalya Şubesi Başkanı İclal Dağlı, yönetim kurulu ve üyeleri de destek verdi. Klasik müzik dinletisi yanında bando konserinin de renk kattığı açılışa ilgi yoğun oldu.
    Genç girişimciler Emre-Çağrı Avşar kardeşler, "Birlikte enfes lezzetler tadacağımız, güneşin doğuşunu-batışını izlerken derin bir nefes alacağımız, çok gülüp hatırı sayılır kahveler içebileceğimiz, yepyeni anılar yaratabileceğimiz bir mekânı Antalya halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
    Deniz manzaralı mekânda çocukların eğlenebileceği, yeşil alanlar da yaratılırken özel günler, doğum günü partileri, nişan ve düğün törenleri de yapılabilecek.  
    Emre-Çağrı Avşar kardeşler, işletmenin ilk gününün hasılatının üniversite öğrencilerine burs veren IWSA Antalya Şubesi'ne bağışlandıklarını, yılda birkaç kez burslu öğrenciler yararına etkinlikler düzenleyeceklerini açıkladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow