hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaçmaz ailesinin mutlu günü

    Kaçmaz ailesinin mutlu günü
    expand

    Kaçmaz ailesinin mutlu günü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz'ın oğlu Çağdaş Özgün Kaçmaz, Buse Şengül ile hayatını birleştirdi.

    Akdeniz Üniversitesi'nden mezun olan Buse Şengül ile Pamukkale Üniversitesi'nden mezun Çağdaş Özgün Kaçmaz, 2019 yılında iki aile arasında sözlendi, 7 ay sonra da nişanlandı. Koronavirüs salgınından dolayı nikâh töreni ertelenen çift, normalleşme süreciyle birlikte soluğu nikâh masasında aldı.

    Muratpaşa Belediyesi Nikâh Salonu'nda fiziki mesafe kurallarına uyulup maskeler takılarak gerçekleşen nikâhı, Belediye Başkanı Ümit Uysal kıydı. Uysal, evlilik cüzdanını geline teslim ederken de 'Atatürk'ün Nutku' adlı kitap ile kahve fincanı takımı hediye etti. Uysal, Kaçmaz çiftine ömür boyu mutlu olmaları dileğinde bulundu.

    Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, eşi Kudret Kaçmaz, hayatlarını birleştiren Buse- Çağdaş Özgün Kaçmaz çifti, nikâh töreninin ardından kutlamaları kabul etti. Salgın dolayısıyla ileri bir tarihe ertelenen düğün töreninin ise eylül ayı içerisinde açık havada yapılacağı duyuruldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow