hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Ulutaş'tan yeni yıl mesajı

    Başkan Ulutaştan yeni yıl mesajı
    expand

    Başkan Ulutaş'tan yeni yıl mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında 2022 yılının sağlık huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

    Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı. 2021 yılında acı tatlı birçok hadiseye tanıklık edildiğinden bahseden Başkan Ulutaş, pandeminin etkilerini yoğun bir şekilde yaşandığı yılın geride bırakıldığından bahsetti. Başkan Ulutaş mesajında şu ifadeleri kullandı:

    "Yeni başlangıç ve mutlulukları yine hep birlikte yaşayacağımız 2022 yılına giriyoruz. Çünkü her yeni yıl yeni umutları ve yeni başlangıçları beraberinde getirir. Sizlerin bize olan desteği, teveccühü ve güveni ile ilçemizin geleceğini birlikte inşa etmek için geride bıraktığımız 2021 yılında Kaş'a değer katacak birçok önemli hizmet ve projelere imza attık. 2022 yılında da Kaş'ı geleceğe taşıyacak projelerimizle, kentimize değer katmayı sürdüreceğiz. Geleceğimiz için yapılacak çok işimiz, yürünecek çok yolumuz var. Her şey daha güzel bir Kaş için. Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni yılın size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow