hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan annelere ziyaret, kadın sürücülere gül

    Jandarmadan annelere ziyaret, kadın sürücülere gül
    expand

    Jandarmadan annelere ziyaret, kadın sürücülere gül

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçesinde jandarma ekipleri Anneler Günü dolayısıyla ilçedeki şehit annelerini ziyaret etti. Yaptıkları trafik denetimlerinde ise kadın sürücülere ve yolculara gül ve karanfil hediye etti.

    Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Anneler Günü dolayısıyla Kaş'ta yaşamını sürdüren 6 şehit annesini ziyaret etti. Ekipler, Kasaba Mahallesi'ndeki Hatice Polat, Kemer Mahallesi'ndeki Fatma Temel, Bezirgan Mahallesi'ndeki Hanife Nacakçı ve Şöhret Sertçelik, Üzümlü Mahallesi'ndeki Huriye Gürel ve Ağullu Mahallesi'ndeki Keziban Boşgelmez adlı şehit annelerini tek tek ziyaret etti. Ekipler, şehit annelerine birer demet çiçek ve hediyeler verdi. Onların Anneler Günü'nü ve Ramazanını kutlayıp, sohbet etti.

    Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri gün boyu Kaş'a bağlı Gömbe, Kalkan, Yeşilköy, Ova, Kınık ve Çavdır mahallelerinde trafik denetimi yaptı. Trafik denetiminde kadın sürücülere, ceza yerine uyarı yapıldı. Kadın sürücülere ve araçlardaki kadın yolculara birer karanfil ve gül hediye edilerek, Anneler Günü kutlandı.

    Jandarma yetkilileri şehit annelerini ziyaret ve denetimlerle ilgili olarak, "Şehit anneleri bize bu vatan için can veren şehitlerimizin emaneti. Bizim için onlar birer kutsal emanet. O nedenle sürekli olarak bizim ilgilenmemiz gerekiyor. Bunu yapıyoruz. Yaptığımız trafik denetimlerinde, kadın sürücülerimize ceza yerine uyarı ve çiçek verdik. Hepimizi yetiştiren birer annemiz var. Bugün ziyaret edemediğimiz kendi annelerimiz adına da şehit annelerimizi ziyaret ettik. Kadın sürücülere gül verdik. Hepsinin Anneler Günü'nü kutladık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow