hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kaş bayramlaştı

    Kaş bayramlaştı
    expand

    Kaş bayramlaştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Kaş Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde pandemi kuralları uygulandı.

    Kaş'taki bayramlaşma törenine Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Garnizon Komutanı Deniz Binbaşı Serdar Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Tufan Çaldıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, Orman İşletme Müdürü Süleyman Demir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Göktaş, kurum müdürleri, belediye meclisi üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve belediye birim müdürleri katıldı.

    Tokalaşmanın olmadığı bayramlaşmada bir konuşma yapan Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularının en üst düzeye çıktığı, en üst düzeyde yaşandığı ve yaşatıldığı günler olduğunu belirterek, "Bu Kurban Bayramı'nın ülkemizin birliğine, dirliğine, dayanışmasına, kardeşliğine, geleceğe emin adımlarla yürümemize katkı sağlaması en büyük dileğimizdir. Bu duygularla bayramınızı kutluyorum" dedi.

    Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da "Ramazan Bayramı'nda yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle bayramlaşmada buluşamadık. Bu bayram da kontrollü olarak bir aradayız. Bayramlar dargınlıkların, kırgınlıkların geride kaldığı, kaynaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı özel günlerdir. Birlik ve beraberlik içinde olmak çok önemli. Mutluluğun paylaştıkça çoğaldığını, acıların ve üzüntülerin paylaştıkça azaldığını gördük. Bu da çok önemli. Birlikte daha güzel bayramlarda bir arada olabilmek dileğiyle bayramınızı kutluyorum" diye konuştu.

    Yapılan ikramların ardından törene katılan Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve protokol üyeleri İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Deniz Gözetleme Karakol Komutanlığı'nı ziyaret ederek, nöbetçi olan personelle bayramlaştı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow