hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık çalışanlarına maske dağıtımı

    Sağlık çalışanlarına maske dağıtımı
    expand

    Sağlık çalışanlarına maske dağıtımı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA)- ANTALYA'nın Kaş ilçesinde görev yapan sağlık çalışanlarına, CHP İlçe Başkanlığı tarafından maske dağıtıldı.

    CHP Kaş İlçe Başkanlığı, Kaş Devlet Hastanesi ve 10 Toplum Sağlığı Merkezi'nde doktor, hemşire, hasta bakıcı, temizlik ve güvenlik görevlisi olarak görev yapan 250 çalışana, 1000 normal maske ve 150 siperlikli maske dağıtımı yaptı. Maske dağıtımını, CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve ilçe yöneticileri, sağlık merkezlerini dolaşarak yaptı.

    CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, "Muratpaşa Belediye'mizden sağladığımız 150 özel siperlikli maskeyi, 11 sağlık merkezimizde görev yapan doktor ve hemşirelerimize, Konyaaltı Belediye'mizden sağladığımız 1000 maskeyi de tüm sağlık çalışanlarımıza dağıttık. Bugünlerde bizim için canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarımızı desteklemek, onlara moral vermek hepimizin görevi olmalı. İyi ki onlar var. Bu vesileyle vatandaşlarımıza diyoruz ki; kendimiz için, ülkemiz için, dünya için, insanlık için, sağlık çalışanlarımızın işlerini kolaylaştırmak için kurallara uyalım. Sağlık çalışanlarımıza yapacağımız en büyük alkış, kurallara uymak olacaktır" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow