hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Antalya Kemerspor hazırlıklarını sürdürdü

    Antalya Kemerspor hazırlıklarını sürdürdü
    expand

    Antalya Kemerspor hazırlıklarını sürdürdü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- KEMER ilçesinin 3'üncü Lig temsilcisi Antalya Kemerspor 20'nci haftada oynayacağı Malatya Yeşilyurt Belediye Spor maçı için hazırlıklarını sürdürdü.

    TFF Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta son haftalarda gösterdiği performans ile alt sıralardan tırmanışa geçen Antalya Kemerspor 20'nci hafta mücadelesinde 25 Şubat tarihinde kendi evinde ağırlayacağı Malatya Yeşilyurt Belediye Spor hazırlıklarına Çamyuva Mahallesi'nde bulunan tesislerde devam etti. Teknik Direktör Tuğrul Metin yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcuların hırslı tavırları teknik heyeti ve yönetimi mutlu ederken, antrenmana sakatlığı bulunan Halit Can Yerlikaya ile hafif sakatlıkları bulunan kaleci Nihat Şahin ve Caner Bulut katılamadı. Antalya Kemerspor'un genç yeteneği Berkay Arslan ise takımdan ayrı düz koşu yaparak antrenmanda yer aldı.

    Takımın aldığı son haftalardaki başarılı sonuçlar nedeniyle takdir toplayan Teknik Direktör Tuğrul Metin, "Şükürler olsun hazırladığımız programların ve buna dayalı olarak yaptığımız çalışmaların sonuçlarını artık alıyoruz. Bütün çıktığımız karşılaşmalar bizim için çok önemli. Deplasman ya da kendi evimizde olması önemli değil biz sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Öncelikle takımımız artık gol yememeyi öğrendi ve bunu da artık maçlarımıza yansıtabiliyoruz. Attığımız gol veya gollerin ardından elde ettiğimiz skoru korumayı da başardık. Allah'ın izniyle daha çok çalışarak yakaladığımız başarımızı devam ettireceğiz. İnşallah iyi günler bizimle olur" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow