hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ATSO'dan Başkan Topaloğlu'na ziyaret

    ATSOdan Başkan Topaloğluna ziyaret
    expand

    ATSO'dan Başkan Topaloğlu'na ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ile beraberindeki heyet, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

    ATSO Başkanı Davut Çetin, Başkan Yardımcısı Cihangir Deniz, yönetim kurulu üyeleri Ayhan Kızılsavaş ve Zeki Özer, ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Hüdavendigar Günay ve ATSO Kemer Temsilcisi Mustafa Çetinkaya, 31 Mart seçimlerinde Kemer Belediye Başkanı seçilen Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek, kutladı ve başarılar diledi.

    Heyete nazik ziyareti için teşekkür eden Başkan Necati Topaloğlu, "Antalya'nın en büyük meslek kuruluşu olan ATSO'nun sayın başkanı ve yöneticilerinin bu ziyaretinden onur duyduk. Meslek örgütleri ve sivil toplum örgütleriyle her zaman görüş alışverişinde bulunacağız" dedi.

    Kemer İlçe Müftüsü Recep Balaban ile Kemer Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği yöneticileri de Başkan Topaloğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow