hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkandan çevre hizmet ödülü teşekkürü

    Başkandan çevre hizmet ödülü teşekkürü
    expand

    Başkandan çevre hizmet ödülü teşekkürü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA) - KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülüne değer bulunan Kemer Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

    Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2019'un kazananları belli oldu. 23 yıldır düzenlenen çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlara verilen ödüller, Türkiye ve Antalya ölçeklerinin yanı sıra, Bilim Onur, Bilim Hizmet, Bilim Teşvik ve Özel Ödül kategorilerinde sahiplerini buldu.

    Kemer Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu, 'Kemer İlçesinde Bulunan Endemik Bitki Türlerinin Korunması' proje ve çalışmaları ile ödüle layık görüldü. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, elde ettiği başarısından dolayı Kemer Hacı Mehmet Saygın Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti. Topaloğlu, çevre bilincinde olan ve çevreye olan önemin farkında olan öğrencilere teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow