hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Göynük'te altyapı sorunu çözülüyor

    Göynükte altyapı sorunu çözülüyor
    expand

    Göynük'te altyapı sorunu çözülüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göynük Mahallesi'ndeki altyapı sorununun çözümü için çalışma başlattı.

    Kemer Belediyesi ekipleri 3112. sokakta kanalizasyon hattı olmadığı için pis suyun dere suyuna karıştığı ve bu nedenle yoğun bir koku altında kalan sokağı temizliyor. Yapılan çalışmalar kapsamında 10 metre genişliğinde 250 metre uzunluğunda imar yolu açılıyor ve dere suyu ıslah ediliyor. Belediye ekipleri, kanalizasyon hattını da inşa etmeye başladıklarını ve zeminin ve arazi şartlarının zor olmasına karşın en kısa sürede çalışmaların bitmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Göynük Mahallesi'ndeki 3112. sokakta yıllardır çözülemeyen bir altyapı sorunu vardı. Sokakta kanalizasyon hattı olmadığı için pis suyu dere suyuna karışıyor ve kötü bir koku ortaya çıkıyordu. Belediye olarak hızlı bir şekilde buranın çözümüne başladık. Halkımızı kötü kokulara mahrum bırakmışlar. Biz buranın hem kanalizasyon hattını yapmaya başladık hem de 250 metre uzunluğunda imar yolunu açmaya başladık. Halkımıza şimdiden hayırlı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow