hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer Belediyesi, hayvanlara sahip çıkıyor

    Kemer Belediyesi, hayvanlara sahip çıkıyor
    expand

    Kemer Belediyesi, hayvanlara sahip çıkıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanları ve sahiplenilen hayvanlara sahip çıkmaya devam ediyor.

    Merkezde, şubat ayı boyunca 12 köpek, 15 kedi sahiplendirilmesi yapıldı, 125 kedi, 21 köpeğin de kısırlaştırılma işlemi gerçekleştirildi. Kemer Belediyesi veteriner hekimi Fevzi Uzun ve merkez çalışanları, şubat ayı boyunca 121 hayvanın da muayenesini gerçekleştirdi. Toplam 21 köpek ve 125 kedinin kuduz aşısı yapılarak kısırlaştırıldığı merkezde, 14 köpek başıboş halde bulunarak barınağa getirildi.

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Kemer Belediyesi olarak can dostlarımıza her zaman olduğu gibi sahip çıkmaya devam ediyoruz. Pandemi dönemi olmasına rağmen tüm çalışmalarımız bu yönde oluyor. Bunların dışında sokak hayvanları için mama desteği sağlıyoruz. İlçe genelinde belirli yerlerde bulunan kedi evlerine mamalarını bırakıyoruz. Onları yaşatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

    Veteriner hekim Fevzi Uzun da belediye olarak sokak hayvanları ve diğer hayvanlar için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini ve onlara sahip çıkmaya devam edeceklerini kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow