hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kemer, ihtiyaç sahiplerine yardım için el ele veriyor

    Kemer, ihtiyaç sahiplerine yardım için el ele veriyor
    expand

    Kemer, ihtiyaç sahiplerine yardım için el ele veriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kaymakamlık önderliğinde Kemer Belediyesi, KETAV ve KETOB işbirliğinde yardım çalışmalarına başlanıyor.
    Tüm dünya genelinde etkili olan koronavirüs nedeniyle Türkiye genelinde alınan tedbirler kapsamında birçok işletme kapılarını kapatırken, turizmden geçinen ilçelerin başında gelen Kemer'de işletmelerin ve otellerin kapalı olmasından dolayı ihtiyaç sahibi vatandaş sayısında artış görüldü. Virüsün ilk görüldüğü günden bugüne kadar yapılan çalışmalarla takdir toplayan Kaymakamlık ve Kemer Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam eiyor.
    Bu kez ise ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ile bir araya gelerek, yapılacaklar ile ilgili görüşme gerçekleştirildi. Kaymakam Murtaza Dayanç, Kemer Belediyesi ve KETAV Başkanı Necati Topaloğlu, KETOB Başkanı Şener Gürler ve KETAV ile POYD Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz, kaymakamlık makamında bir araya geldi. İhtiyaç sahibi vatandaşların belirlenmesinin ardından yapılacak yardımlar ile ilgili bir araya gelen heyet, önümüzdeki hafta bir toplantı daha gerçekleştirerek yardım çalışmalarına başlayacak.
    İlçe genelinde bu hafta Kemer Belediyesi tarafından bin adet yardım paketi dağıtılmaya başladı. Toplantının ardından açıklama yapan Başkan Necati Topaloğlu, “Kaymakam Bey, belediyemiz ve turizmin sivil toplum örgütleri olan KETAV ile KETOB'la birlikte toplandık. Bölgemizde gıda yardımına çok ihtiyaç olduğunu ve bununla ilgili nasıl bir çalışma yaparız diye konuştuk. Pazartesi günü saat 14.30'da tekrar toplanarak sonuca ulaştıracağız ve Kemer'deki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı yardımsız bırakmayacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow