hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lise Caddesi'nde çalışmalar sürüyor

    Lise Caddesinde çalışmalar sürüyor
    expand

    Lise Caddesi'nde çalışmalar sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde en önemli caddeler arasında yer alan Lise Caddesi'ndeki çalışmalar son hızla devam ediyor.

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yıllardır Kemer'e yakışmayan görüntüsüyle konuşulan Lise Caddesi'nin daha modern ve estetik bir görümüme kavuşması için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. Cadde üzerinde Kemer Belediyesi'ne ait 34 dükkanın ihalesi yapıldıktan sonra yüklenici firmaya teslim edildi. Cadde üzerinde yapılan çalışmalar kapsamında, çatı kaplaması, dış cephe kaplaması, kolonların andezitle kaplanması, yerlerin mermerle kaplanması, portik alan içerisinin aydınlatılması, güneş kırıcıların yapılması ve tabela altlıklarının yapım işlemleri son hızıyla sürüyor.

    Çalışmaların tamamlanmasının ardından Kemer'e yakışan estetik açıdan daha modern bir görünüme kavuşacak olan cadde üzerinde yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, Kemer'i güzelleştirmenin asli görevli arasında yer aldığını söyledi. Topaloğlu, belediyeye ait gayrimenkullerin olduğunu ve bunların bir kısmının da Lise Caddesi üzerinde bulunduğunu hatırlatarak, bu dükkanların halinin içler acısı halde olduğunu ve burayı hızlı bir şekilde değiştirmeye başladıklarını kaydetti. Gerekli talimatları vererek ihalesini yaptıklarını işin yüklenici firmaya teslim edildiğini aktaran Topaloğlu, "Yüklenici firma şu anda işlerini yapıyor. Kemer'e en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Yıllardır kötü görüntüsüyle anılan caddemizi güzelleştiriyoruz. Biz Kemer'e yakışanı yapmaya devam edeceğiz. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow