hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tekirova'da köprü çalışması tamamlandı

    Tekirovada köprü çalışması tamamlandı
    expand

    Tekirova'da köprü çalışması tamamlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KEMER, (DHA)- KEMER'e bağlı Tekirova Mahallesi'nde Cumayeri mevkisinde yıllardır yapılamayan, su ve sel taşkınlarına neden olan bölgede köprü çalışması tamamlandı.

    Kemer Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Tekirova Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında 9 metre genişliğinde 12 metre uzunluğunda köprü yapım çalışması kısa sürede tamamlayıp, Tekirova halkının hizmetine sundu. Daha önce dere açıklığının yeterli seviyede olmaması nedeniyle su taşkınları yaşanan alanda, dere kesitini küçültmek suretiyle 5 metreye düşürülen dere açıklığı 10 metreye çıkartıldı.

    Belediye Başkan Vekili Hasan Ali Acar, "Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun öncülüğünde Kemer halkına hizmetlerimize devam ediyoruz. Tekirova Mahallesi'nde yıllardır su taşkınlarına neden olan derede gerekli çalışmalar yapıldı ve köprü çalışmaları tamamlandı. Belediye ekiplerimiz su taşkınlarının da önüne geçti. Tekirova hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek. Tekirova halkımıza hayırlı olsun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow