hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez, can dostları için sokakta

    Kepez, can dostları için sokakta
    expand

    Kepez, can dostları için sokakta

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, 4 günlük sokağa çıkma kasıtlamasında ilçesinde bulunan can dostları unutadı. İlçedeki 68 mahalleye konulan mama ve su kapları belediye görevlileri ve gönüllüler tarafından düzenli dolduruldu.

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması boyunca Kepez Belediyesi ekipleri ve gönüllüler sokak hayvanları için seferber oldu. İlçedeki park, bahçe ve sokaklardaki mama ve su kapları temizlenerek, dezenfekte edildi. Ardından mama ve su kapları belediye ekipleri ve gönüllüler tarafından düzenli dolduruldu.

    KEPEZ SOKAK HAYVANLARI İÇİN SEFERBER OLDU

    İlçenin 68 mahallesinde bulunan mama ve su kaplarının sayısını artıran Kepez Belediyesi, mevcut kapların da hayvanların sağlıklı beslenebilmesi için temizlenerek, dezenfekte edilmesini sağladı. Kepez Belediyesi, salgın günlerinde sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için çalışmalarını titizlikle sürdürürken, can dostların sağlıklarıyla da yakından ilgileniyor. Kepez Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri Birimi tarafından sokak hayvanlarının sağlık kontrolleri düzenli sürdürülüyor. Sağlık kontrolleri yapılan hayvanlar tekrar doğal yaşamlarına bırakılırken, hasta olanlar ise tedavi bitine kadar gözlem altında tutuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow