hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez Tıp Merkezi'nden 41 bin ilçe sakinine hizmet

    Kepez Tıp Merkezinden 41 bin ilçe sakinine hizmet
    expand

    Kepez Tıp Merkezi'nden 41 bin ilçe sakinine hizmet

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 branşta adeta hastane gibi çalışan Kepez Belediyesi Tıp Merkezi'nin, 2020'de 41 bin ilçe sakinine 100 bin kez hizmet verdiğini açıkladı.

    AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Kepez Belediyesi Tıp Merkezi'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Çokal'a Başkan Tütüncü bizzat eşlik edip, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri, poliklinikleri, laboratuar ve halk eczanesini gezdi. Milletvekili Çokal, "Bir hekim olarak başkanımı, tıp merkezi hizmetinden dolayı tebrik ediyorum. Halkın sorunlarına yönelik tam detayıyla düşünülmüş bir sağlık merkezi yapmış. Tıp merkezini ve verilen sağlık hizmetlerini çok beğendim. Tıp merkezinin, evde bakım hizmetiyle yatalak ve bakacak kimsesi olmayanların temizlik ihtiyacının karşılaması müthiş bir proje" dedi.

    41 BİN KEPEZLİYE HİZMET

    Başkan Hakan Tütüncü, belediye sağlık merkezinin 2020'de tıp merkezi ruhsatı aldığını anımsatarak, "Sağlık alanında 2020'de güzel işler yaptık. Merkezimiz, 2020'de 41 binden fazla hemşehrimize tam 100 bin kez hizmet verdi. Tıp merkezimiz, hasta naklinden evde bakıma, pansumandan sonda yerleştirilmesine, iğneden engelli taksiye ve hasta nakline kadar pek çok alanda önemli çalışmalara imza atıyor. Sağlık merkezimiz, sosyal belediyeciliğin sadece sağlıkla ilgili olan yanlarını değil, onun ötesinde çok büyük bir sevgiyle, muhabbetle diğer alanlarına da ışık tutuyor." dedi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, evde sağlık ekiplerinin, vatandaş ile belediye arasında gönül köprüsünü kurduğunu da vurgu yaptı. Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasında tıp merkezinin hasta nakli hizmeti veren ambulans filosuna 4. aracı da eklediğinin müjdesini de verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow