hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den Barınaklar Camii'ne parke

    Kepezden Barınaklar Camiine parke
    expand

    Kepez'den Barınaklar Camii'ne parke

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) -İLÇEDEKİ tüm camilere, temizlik ile bakım ve onarım hizmeti sunan Kepez Belediyesi, Dokuma bölgesindeki Barınaklar Camii'nin bahçesinde 700 metrekare parke taşı çalışması yaptı. Belediye, ilçedeki 167 caminin hizmet taleplerini karşılıyor.

    Kepez Belediyesi, kurduğu cami temizlik ekibiyle ilçe genelindeki tüm camilerin iç mekân ve çevre temizliği ile genel bakımını 12 yıldır periyodik olarak gerçekleştiriyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Özgürlük Mahallesi'ndeki Barınaklar Camii'nin bahçesine 700 metrekare parke taşı döşedi. Cami bahçesinin oturma grupları da değiştirilecek. Parke taşı çalışmasını yerinde inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe sınırları içerisindeki tüm ibadethanelerin, olanak dâhilinde, bakım ve onarım taleplerini karşılamaya gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Tütüncü, Türk-İslam medeniyetinde hayatın merkezine konulan camilerin etrafında yaşamın şekillendiğini vurgulayıp, "Bu hassasiyetle ilçedeki camilerin fiziki alandaki sıkıntılarının çözümüne destek veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Özellikle namaz vakitlerinden önce büyüklerimizin dinlendiği, sohbet ettiği camilerimizin bahçelerinin güzelleştirilmesine önem veriyoruz. Camilerimizin periyodik olarak temizliğini de yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini temiz bir oramda yapabilmeleri amacıyla cami temizliği hizmetimizi başlattık. Bu amaçla kurduğumuz cami temizlik ekibimiz, 12 yıldır ilçemizdeki tüm camilerimizin iç mekân ve çevre temizliğini yapıyor" dedi.

    Tütüncü, belediyenin imkanları dahilinde ibadethanelerin, okulların ve vatandaşların kamu hizmeti aldığı alanlara hizmet desteği vermeye devam edeceklerini söyledi

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow