hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den büyük bir yol yapımı daha

    Kepezden büyük bir yol yapımı daha
    expand

    Kepez'den büyük bir yol yapımı daha

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, Masa Dağı bölgesinde bir yol daha açıyor. Bölgenin kuzeyinde 25 metre genişliğinde ve 3 km uzunluğundaki imar yolunun açılması için çalışmalara başlandı.

    Kepez Belediyesi, 2B orman vasfını yitirmiş hazine arazileri ile ilgili mülkiyet probleminin çözümünden sonra imar adalarında yapılaşmanın başladığı Masa Dağı bölgesinde, ihtiyaç duyulan imar yollarını açmaya devam ediyor. Fen İşleri, Masa Dağı'nın kuzey kısmında 25 metre genişliğinde ve 3 km uzunluğundaki imar yolunun yapımını başlattı. Büyük bir kısmı açılan yolun batı ve doğu kısımları büyük kaya parçaları kırılarak ve vadiler doldurularak açılacak. Bölgedeki ulaşımı rahatlatacak olan yeni yol, batıda Zeytin Dalı Şehitleri Caddesi'ne, doğuda ise Ulubatlı Hasan Caddesi'ne bağlanacak.

    Tamamlandığında yolun devamındaki caddeler kullanılarak batıdaki Antalya Bulvarı'na ve doğudaki Süleyman Demirel Bulvarı'na ulaşılacak. Yeni yol, çevresindeki imar parsellerine konutların yapımını ve bölgeye belediyecilik hizmetleri ile kamu yatırımlarının gelmesine de imkan tanıyacak.

    Bu yıl içerisinde tamamlanması planlanan 25 metrelik yol, bölgeye yapılacak olan Antalya Şehir Hastanesi için de alternatif bir ulaşım ağı olacak.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow