hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den girişimci kadınlara büyük destek

    Kepezden girişimci kadınlara büyük destek
    expand

    Kepez'den girişimci kadınlara büyük destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA)- KEPEZ Belediyesi, 'Ben de girişimci olmak istiyorum' diyen kadınlara yönelik başlattığı bilgilendirme çalışmalarını tamamladı, şimdi 5 ana başlıkta topladığı Kadın Kooperatifleri Destek Paketi'nin Girişimci Eğitim Programları'nı hayata geçirecek. 
    Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi'nde 6-13-20 Ağustos tarihlerinde girişimcilik yapmak isteyen kadınları ağırlayan Kepez Belediyesi'nin bilgilendirme çalışmaları ile kadınlara hayallerinin peşinden nasıl koşabilecekleri anlatıldı. Girişimci kadınlara, emeklerini ekonomik değere nasıl dönüştürebilecekleri ve Kepez Belediyesi'nin kendilerine sağlayacağı imkanlar aktarıldı.
    EĞİTİM PROGRAMLARI BAŞLAYACAK
    Girişimcilik yapmak isteyen çok sayıda kadının katıldığı bilgilendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, 5 ana başlıkta toplanan Kadın Kooperatifleri Destek Paketi hayata geçirilecek. Kadın Kooperatifleri Destek Paketi'nin ilk ayağı olan Girişimci Eğitim Programları'na başlanacak. Kadınlar uzman eğitimciler tarafından girişimcilik ve kooperatifçilikle ilgili her konuda eğitilecek. Ardından Kooperatif Kuruluşlarına Destek, Üretim Süreçlerine Destek, Pazarlama Süreçlerine Destek ve Alım Garantisi Verme Programları ile kadınların girişimlerini bilinçli ve eğitimli bir şekilde yapmaları sağlanacak. 
    Kepez Belediyesi satın alma kalemlerinden olan ürünleri üreten kooperatiflere ürünlerini satın alma garantisi verecek. Bu da kooperatiflerin pazar ihtiyaçlarına önemli bir destek sunacak.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow