hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den kahraman sağlıkçılara mevlit

    Kepezden kahraman sağlıkçılara mevlit
    expand

    Kepez'den kahraman sağlıkçılara mevlit

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi, Antalya'da koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan Dr. İbrahim Onur ile virüsle mücadelede yaşamını yitiren sağlık çalışanları için Mevlid-i Şerif okuttu.

    Çelebi Sultan Mehmed Camii'nde, Cuma namazından önce sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen programda, yaşamını yitiren sağlık çalışanları için Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. İl Sağlık Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Sağlık-Sen işbirliğinde gerçekleştirilen programda, Antalya'nın koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı olan Dr. İbrahim Onur da anıldı. Onur, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuarı'nda Biyokimya Uzmanı olarak görev yapıyordu. İlahilerin söylendiği ve duaların edildiği programın sonunda vatandaşlara, lokum ikram edildi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Antalya Müftüsü Osman Artan, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya Sağlık-Sen yöneticileri, sağlık çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pandemi ile kahramanca mücadele ederken yaşamlarını yitiren sağlık çalışanlarını rahmet, minnet ve şükranla yâd ettiklerini söyledi. Başkan Tütüncü, "Koronavirüsle, canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, gayretlerinden ve özverilerinden dolayı yürekten teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun. Sağlık şehitlerimizin mücadelelerinin boşa gitmemesi, sağlık çalışanlarımızın yükünü azaltmak ve sevdiklerimizi üzmemek için vatandaşlarımızdan pandemiyle ilgili tedbirlere ve kurallara sıkı sıkıya uymalarını rica ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow