hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'den motivasyon pikniği

    Kepezden motivasyon pikniği
    expand

    Kepez'den motivasyon pikniği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlediği YKS kurslarına katılan öğrencilerin sınav motivasyonlarını artırmak için piknik düzenledi. Öğrenciler düzenlenen yarışma ve etkinliklerle gün boyu eğlenceli zaman geçirdi.
    Kepez Belediyesi, ücretsiz kurs imkanı sunmanın yanı sıra, öğrencilerin iyi bir moral ve motivasyonla sınava hazırlanmalarına destek oluyor. Kepez Belediyesi, haziranda yapılacak YKS'ye girecek olan kursiyerler için piknik düzenledi. Düzlerçamı Mesire Alanı'ndaki pikniğe Teomanpaşa Destek Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı'ndaki YKS kurslarına devam eden lise mezunu ve 12'nci sınıf öğrencileri katıldı. Etkinlikle sınav stresinden uzaklaşması sağlanan öğrencilerin birbirleriyle de kaynaşması sağlandı.
    SINAV STRESİNDEN UZAKLAŞTILAR
    Gün boyu eğlenme şansı bulan öğrenciler, biraz da olsa sınav stresinden uzaklaşabilmenin rahatlığını yaşadı. Kepez Belediyesi'nin ücretsiz düzenlediği YKS kursları her yıl yüzlerce öğrenciyi üniversitelerin kapılarını aralıyor. Geçen yıl 120 öğrencinin Türkiye'nin en çok tercih edilen üniversite ve bölümlerine yerleşmesine destek veren Kepez Belediyesi, bu yıl da başarılı eğitim kadrosu ile daha çok öğrenciye üniversite kapılarını aralamayı hedefliyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow