hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kepez'in konukevi sağlık çalışanlarına yuva oldu

    Kepezin konukevi sağlık çalışanlarına yuva oldu
    expand

    Kepez'in konukevi sağlık çalışanlarına yuva oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - PANDEMİ sürecinde sağlık çalışanlarına kapılarını açan Hasta Yakınları Konukevi'ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuk evinin bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarına sıcacık bir yuva olduğunu söyledi.

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin Hasta Yakınları Konukevi'ni ziyaret etti. Koronavirüs salgını sürecinde sağlık çalışanlarını ağırlayan Hasta Yakınları Konukevi'nde incelemelerde bulunan Başkan Tütüncü, pandemi kahramanlarına hizmet veren konukevi personeline de teşekkür etti. Başkan Tütüncü, dünya olarak çok önemli bir süreçten geçildiğini söyledi.

    PANDEMİ KAHRAMANLARI

    Kepez Belediyesi olarak 20 Mart'tan itibaren belediyenin bütün sosyal tesislerinin sağlık çalışanlarının hizmetine sunulduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, “Bu süreçte pandeminin en önemli kahramanları sağlık çalışanlarımızdı. Bu kahramanlarımız herhangi bir enfeksiyon taşıma kaygısıyla evlerinden ve ailelerinden bir süre uzak kaldı. Biz de bu zor süreçte 5 yıldızlı otel konforundaki Hasta Yakınları Konukevi'nin kapılarını sağlık çalışanlarımıza açtık" dedi.

    SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SICACIK YUVA

    Kepez Belediyesi'nin Hasta Yakınları Konukevi'nin sağlık çalışanlarına sıcacık bir yuva olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Konuk evimiz sağlık çalışanlarımızı hala misafir ediyor ve misafir etmeye de devam edecek. Hemşehrilerimizin her zaman yanındayız. Bütün kalbimizle, sağlık kahramanlarına hizmet etmeye çalışıyoruz" diye konuştu. Başkanı Tütüncü'ye ziyareti sırasında belediye meclis üyeleri ve AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar eşlik etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow