hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kör noktalara ayna takıldı

    Kör noktalara ayna takıldı
    expand

    Kör noktalara ayna takıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Korkuteli Uzunoluk Mahallesi'nde kör nokta olarak tabir edilen 4 noktaya dışbükey ayna yerleştirdi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Uzunoluk Mahalle Muhtarı Muhammet Ali Üzüm'ün talebi üzerine, Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği gözetiminde 1430, 1439, 400, 1400 nolu sokakların başına karşıdan gelen aracın veya yayaların görünmediği kör noktalarda sürücülere kontrol ve güvenlik sağlamak amacıyla dışbükey aynalar yerleştirdi.

    Muhtar Muhammet Ali Üzüm, "Mahalle halkının talebi üzerine 1430, 1439, 400, 1400 nolu sokaklarda meydana gelen trafik kazaları sonrası durumu Kaymakam Ömer Çimşit'e bildirdik. Kaymakam Bey sağ olsun trafik komisyonu toplantısında belirlenen sokak başlarına güvenli trafik akışını sağlamak için tespit edilen tüm kör noktalarda trafik güvenlik aynası konulması için talimatı vermiş. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü gözetiminde 4 noktaya trafik güvenlik aynası monte edildi. Aynaların konması ile sürücülerimiz bu noktalarda artık daha güvenli bir sürüş yapabilecek" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow