hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli- Antalya yolu açılıyor

    Korkuteli- Antalya yolu açılıyor
    expand

    Korkuteli- Antalya yolu açılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA- Korkuteli arasındaki yapımı süren yolda inceleme yapan AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, yolun 13 Mayıs Çarşamba günü açılacağını söyledi.

    AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, yönetimi kurulu ile Antalya- Korkuteli yolunda Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkili mühendisleri ve firma yetkilileriyle birlikte incelemelerde bulundu.

    İnceleme sonrası açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, "Yol inşaatının devam ettiğini koronavirüs yasaklı günlerinde hatta geceleri bile çalışıldığını biliyoruz. Bizim taleplerimiz doğrultusunda AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun girişimleriyle Antalya- Korkuteli arasındaki yolumuz tek şerit çift yön olarak 13 Mayıs Çarşamba günü açılıyor. Trafik işlerken de yolumuzdaki heyelan onarım çalışmaları bir yandan da geceli gündüzlü hız kesmeden devam edecektir. Kıymetli hemşehrilerim sizler de o yoldan geçerken ne kadar hummalı ve zor şartlar altında çalışma yapıldığını göreceksiniz. Buradaki yapılan çalışmalar biraz uzun sürüyor gibi olabilir ama şunu bilmenizi isterim ki her şey bizim güvenliğimiz için" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow