hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli Belediyespor'da görev değişimi

    Korkuteli Belediyesporda görev değişimi
    expand

    Korkuteli Belediyespor'da görev değişimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediyespor Kulübü'nde görev değişikliği yaşandı.
    Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği toplantıda yeni yönetimi kurulunu açıkladı. Eski yönetime teşekkür eden Başkanı Ömer Niyazi İşlek, "Korkuteli'de kendi sektörlerinde başarılı olmuş bir taze yönetimle yeni bir sayfa açacağız. Bu toplantımızın düzenlememizin sebebi de şudur, biz profesyonel insanlarınız. Herkes kendi işinde profesyonel insanlar ve profesyonelliğini göstermeye çalışıyor. Biz dedikodulara fitne fesatlara meydan vermemek adına devir teslim törenini şeffaflık içerisinde bir siyasi iş olmadığını gösterebilmek adına hem eski yönetimimiz hem de yeni yönetimimizle sezon başı toplantımızı yapmak istedik. Ben bu sezon Korkuteli Belediyespor'a emek vermiş tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Eski yönetim bizden kopmadı dostluklarımız baki. Bizim birlik ve beraberliğimiz daimdir" dedi. 
    YENİ TEKNİK DİREKTÖR YILMAZ ÖZLEM
    Başkan İşlek, "Şampiyon takımın hocası Bayram hocaya teşekkür ediyorum. Süper amatörden, bölgesel amatöre çıktık. Şimdi başka bir dünyaya geçiyoruz. BAL ligi. Biz BAL liginde sadece bu sene varız. Biz 3'üncü Lig'de olacağız inşallah. Yüzde 99.9 biz 3'üncü Lig'de olacağız. Biz şimdi yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Bizim bu sene kuracağımız kadro, 3'üncü Lig kadrosu. Bunu yeni teknik direktörü Yılmaz Özlem, bu ligleri çok iyi biliyor. Hocamız çok tecrübeli. Sportif direktör Önder Bey, Bayram hoca, Yılmaz hocanın yardımcısı. Ligler başlar başlamaz takım kendini gösterecek. Alt yapıya çok önem vereceğiz. Hollanda modeli değil de Tük modeli olacak. 3 tane alt yapı oyuncusu yukarıda oynayacak kapasitede. Artık 3-5 yıl içerisinde Korkuteli Belediyespor kadrosu Korkutelililerden oluşacak. Korkuteli çocuğundan oluşacak. Böyle bir profesyonel yapılanmaya başladık" diye konuştu.
    Geçmiş dönem kulüp başkanı Muharrem Yavuz, "Biz bu yıl şampiyon olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarılar tek kişi ile olmuyor ve ekip işi. Ben yönetimime teşekkür ediyorum. Yeni yönetimin sorumluluğu fazla. Çünkü şampiyon bir takım bırakıyoruz. Başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, Korkuteli Belediyespor daha yüksek yerlere gelecektir" dedi.
    Korkuteli Belediyespor kulübünün yeni yönetim kurulu başkanı Fahrettin Karateke olurken, yönetimde Yüksel Dal, Cennet Turhan, Tolgahan Turan, Ertuğrul Bucaklıoğlu, Hasan Katı, Can Çayrak, Adil Özlü ve Erdem Cengiz yer aldı. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow