hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli protokolü ve dernek üyeleri buluştu

    Korkuteli protokolü ve dernek üyeleri buluştu
    expand

    Korkuteli protokolü ve dernek üyeleri buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerine Yardım Derneği, ilçedeki protokol üyeleriyle birlik ve beraberlik amacıyla kahvaltıda bir araya geldi.
    Kaymakam Ömer Çimşit başkanlığında organize edilen kahvaltı programına Belediye Başkanvekili Süleyman Uğurlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ali Yıldız, Emniyet Müdürü Caner Çiçek, Dernek Başkanı Osman Küçükyörük ve dernek üyeleri katıldı.
    Emniyet Müdürü Caner Çiçek, kahvaltının amacının birlik beraberlik maksatlı olduğunu belirterek, Toplum Destekli Güvenlik Hizmetlerine Yardım Derneği'nin Emniyet Müdürlüğü'ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Caner Çiçek, "Polis vatandaşa hizmet etmek için var. Biz vatandaşımızın 24 saat emrindeyiz. Biz halkımız için varız ve halkımızın da bizim yanımızda olduğunu gördük. Halkımız bu desteğiyle sadece polise değil, kendilerine de sahip çıktıklarını gösteriyor. Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bugüne kadar güvenin teminatı olmuştur" dedi.
    Dernek Başkanı Osman Küçükyörük de "İnsanların yeme ve içme gibi hayati ihtiyaçlarından sonra ikinci en önemli ihtiyacı emniyet ve güvenliktir. Biz de dernek olarak bir şeyler yapmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow