hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'de 15 Temmuz etkinlikleri

    Korkutelide 15 Temmuz etkinlikleri
    expand

    Korkuteli'de 15 Temmuz etkinlikleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Korkuteli'de de anma programı düzenlendi.
    15 Temmuz darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde Korkuteli'de anma programları ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Program, Şehitler anıtında gerçekleşti. Korkuteli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikler, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kaymakam Ömer Çimşit, Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, protokol üyeleri, siyasi parti başkanları ile askeri erkan başta olmak üzere yüzlerce vatandaş 15 Temmuz Destanı için şehitler anıtında bir araya geldi. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Hain darbe girişimi gecesi ortaya çıkan destansı hikayenin anlatıldığı video meydanı dolduran yüzlerce vatandaş tarafından ilgiyle izlendi. 15 Temmuz demokrasi şehidi Şehit Yasin Naci Ağaroğlu'nun babası Osman Ağaroğlu, günün anlam ve önemine iyişkin konuşma yaptı. Ardından Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve Kaymakam Ömer Çimşit birer konuşma yaptı.
    İlçe Müftüsü Selim Yazıcı tarafından dua yaptırıldı. Duanın ardından saat 00.13'te sela okunmasıyla etkinlikler sona erdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow