hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'de şubat meclisi yapıldı

    Korkutelide şubat meclisi yapıldı
    expand

    Korkuteli'de şubat meclisi yapıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- KORKUTELİ Belediyesi'nin şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve meclis üyeleri toplantıya Türk bayraklı tişört ve şapkalarla katıldı. Meclis toplantısı sonrası belediyenin çalışmaları için bir gezi de düzenlendi.
    Korkuteli Belediye'nin şubat ayı meclis toplantısı belediye hizmet binasında gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'in yönettiği toplantıda 14 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Başkan İşlek ve tüm meclis üyeleri, Türk bayraklı tişört ve şapkayla meclise geldi. Meclis oturumu öncesinde grup sözcüleri Suriye'nin İdlib bölgesindeki saldırıda şehit olan askerlerle deprem felaketinde yaşamını yitirenlere rahmet dilerken, Türk milletine de başsağlığı dileklerinde bulundu.
    Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda Yunan milletvekilinin Türk bayraklı kağıdı yırtmasına da sert tepki gösteren meclis üyeleri ve grup sözcüleri, Türk milleti için bayrağının kutsal olduğunu ve uğrunda binlerce şehit verildiğini vurgularken, yapılanı kabul edilemez, alçak bir saldırı olarak değerlendirdiklerine işaret etti.
    Meclis toplantısının ardından Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve tüm belediye meclis üyeleri, çalışması devam eden Seyir Parkı'nı yerlerinde inceledi. Başkan İşlek çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgi verdi. Daha sonra Kanal Korkuteli Projesi'nin çalışma alanında inceleme yapan belediye meclis üyelerine Başkan İşlek, proje üzerinden çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    Başkan İşlek ve belediye meclis üyeleri daha sonra Ege ve Akdeniz bölgelerinin en büyük kapalı hayvan pazarı ve borsası olması planlanan alanı inceledi. Burada yüklenici firma tarafından anlatımlı olarak proje hakkında bilgi verildi. Heyet, son olarak Korkuteli Belediyesi Kadınlar Merkezi'nin çalışmalarını yerinde inceledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow