hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Korkuteli'den milli takıma bir güreşçi daha

    Korkuteliden milli takıma bir güreşçi daha
    expand

    Korkuteli'den milli takıma bir güreşçi daha

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi'nin bir sporcusu daha İzmir'de Küçük Yıldızlar Milli takım kampına gidiyor. 
    Geçtiğimiz günlerde 48 kg Sezgin Koşar, 71 kg Yusuf Ünal, 80 kg İsmail Küçüksolak, 92 kg Şahin Yıldırım İzmir'de milli takım kampına gitmişti. Hafta sonu 57 kiloda Mehmet Küçük, küçük yıldızlar milli takım kampına davet edildi. Mehmet Küçük, milli takım kampına katılmak üzere hafta sonu İzmir'e gidiyor.
    Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi antrenörleri Ramazan Böcü ve Ali Topal, “Ay yıldızlı bayrağımızı ve Korkuteli'ni temsilen geçen hafta 4 sporcumuzu yolcu etmiştik. Şimdi de Mehmet Küçük kardeşimiz İzmir'de küçük yıldızlar milli takım kampına gidecek. Günümüzde iyi imkanlar sağlanan güreşçilerden Avrupa, dünya ve olimpiyat madalyaları bekliyoruzö dedi.
    Mehmet Küçük'ün babası İsmail Küçük ise “Oğlum, geçtiğimiz günlerde Sivas'ta düzenlenen Türkiye şampiyonasında U-15 Miniklerde Türkiye 3'üncüsü oldu. Şimdi de onu İzmir'e milli takım kampına davet ettiler. Kendisi ile gurur duyuyoruzö dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow