hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Küçükköy’de kapalı pazar yeri hizmete açıldı

    Küçükköy’de kapalı pazar yeri hizmete açıldı
    expand

    Küçükköy’de kapalı pazar yeri hizmete açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Belediyesi Toplam Çözüm Ekibi, Küçükköy’deki çalışmalarını bitirdi. Mahalleye yapılan kapalı pazar yeri de cuma günü dualarla hizmete açıldı.

    Korkuteli Belediyesi Toplam Çözüm Ekibi, ikinci tur çalışmalarına 4 Ocak 2021’de Küçükköy’den başladı. Bu esnada mahalle merkezinde bulunan düğün salonunun yanındaki boş alana yapılan kapalı pazar yeri, geçen cuma günü dualarla açıldı. Pazar yeri açılışına Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, yöneticiler ve Küçükköylü vatandaşlar katıldı.

    Pazar yeri açılışında konuşan Başkan İşlet, 15 gün devam eden ikinci etap çalışmalarında Küçükköy’e yapılan hizmetlere değindi. Başkan İşlek, “Gelecek yıl asfalt ile tanışacak yolların stabilize çalışmalarını ve 2,5 km yeni yol açımı ve stabilize çalışmasını da yaptık. Yine mevcut 8,5 km yolumuzun altyapısını tamamlayıp asfalta hazır hale getirdik. 1500 metrekare kapalı pazar yeri yaparak pazarcı esnafımızın ve halkımızın hizmetine sunduk. 1200 metrekare kaldırım ve kilitli parke taşı çalışması, mini oyun parkı, camilerin bazı bakımları, düğün salonu ve çevresinin bakımı ve bazı hizmetleri yerine getirdik" diye konuştu.

    Kaymakam Ömer Çimsit ise Korkuteli Belediyesi tarafından başlatılan ikinci etap çalışmalarının Küçükköy mahallesinden start aldığını belirterek, "İki haftalık sürede Küçükköy mahallemize güzel hizmetler yapıldı. Kapalı pazar yeri ve diğer hizmetler için başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.

    Başkan İşlek, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personele teşekkür eden Küçükkköy Mahalle Muhtarı Eyüp Çetmi ise hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade ederek, “Çok güzel bir kapalı pazar yeri oldu. Stabilize çalışmaları yapılan yollar önümüzdeki dönem asfalt olacak. Mahallemizin ve yollarımızın genel bakımı yapıldı. Mesire alanımızın bakımı yapıldı. Tüm hizmetler için teşekkür ederiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow