hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP Korkuteli'de Yapılmışev mazbatasını aldı

    MHP Korkutelide Yapılmışev mazbatasını aldı
    expand

    MHP Korkuteli'de Yapılmışev mazbatasını aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- MHP Korkuteli İlçe Başkanlığı kongresinde yeniden başkan seçilen Medine Yapılmışev, mazbatasını aldı.

    MHP İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri ile İlçe Seçim Kuruluna giderek, İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Bülent Aksu'dan mazbata aldı.

    İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, "Hafta sonu Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli ilçe kongremizi sükûnet içerisinde koronavirüs tedbirlerine dikkat etmek suretiyle gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Kongremiz sonucunda 353 delegemizin teveccühüyle ilçe başkanı ve yönetimi oluşmuş durumda. Öncelikle bize takdir ve teveccühlerini gösteren tüm delegelerimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli ilçe teşkilatı olarak kaldığımız yerden çalışmaya devam, ilçemizde ve ülkemizde partimizin faaliyetlerini ve çalışmalarını en yüksek şekilde anlatacağız. Bizim için çalışmaya devam. Bizim için herhangi bir farklılığımız yoktur. Yönetimimiz yeni arkadaşlarımız ile daha da güçlenmiştir. Çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow