hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Eğitim Müdürü Er, Korkuteli'de

    Milli Eğitim Müdürü Er, Korkutelide
    expand

    Milli Eğitim Müdürü Er, Korkuteli'de

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Korkuteli'ni ziyaret etti.

    İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, beraberinde müdür yardımcıları Mehmet Karakaş, Mehmet Gürcan, Yavuz Kala, Şube Müdürü Muhammed Özdemirci ile birlikte Korkuteli Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Burada Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak ve Şube Müdürü Murat Çelik, hayırsever Erol Memioğlu, Okul Müdürü Mustafa Kutlu ve okul idarecileri tarafından karşılanan Er, okulda incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er daha sonra Yaşar Yalçın İlkokulu'nu ziyaret etti. Eğitim öğretime devam eden anasınıfı ve 1'inci sınıfları, EBA destek odasını ziyaret eden Er, uzaktan eğitim alan öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti.

    İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ardından Kaymakam Ömer Çimşit'e de makamında ziyarette bulundu. Kaymakamlık ziyareti sonra Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'i makamında ziyaret eden Hüseyin Er, Başkan İşlek ile bir süre sohbet etti. Başkan Ömer Niyazi İşlek, ziyaret anısına İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'e Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

    İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, daha sonra tüm okul müdürleriyle Şehit Yasin Naci Ağaroğlu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda toplantı yaptı. Hüseyin Er, "Hedefimiz öğrencilerimize en iyi fiziki şartlarda, en iyi eğitimi vermek ve bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız devam etmekte" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow